慶應義塾共通認証システム(keio.jp)登録/ITCアカウント利用登録
Registration for keio.jp/Registration for ITC Account

■新入生登録

ここでは「慶應義塾共通認証システム(keio.jp)」と「ITCアカウント(SFC生は除く)」の利用登録を行います。必ず新入生本人が登録を行うようにしてください。
「慶應義塾共通認証システム(keio.jp)」と「ITCアカウント(SFC生は除く)」については、入学手続き完了後に大学から配布された資料をご覧ください。

■Registration for prospective students

This Web site is designed for prospective students of the new fiscal year.
You can register for keio.jp and ITC account (SFC students register for only keio.jp).
For more details, see the documents that Keio University sent to you when you completed admission registration.

• 受験学部/Faculty :
  • 受験番号/Examination Number :
  • 受験番号にアルファベットが含まれている場合は、
    必ず「大文字」で入力してください。
    Please input the alphabetic character(s) "IN UPPERCASE" in case your Examination Number includes them.

• シリアル・キー/Serial Key :
  • - - -

• 受験した学部、受験番号、シリアル・キーを正しく入力してください。
  • 複数の学部に合格した場合でも、進学を希望する学部を一つ、選んでください。
  • 6桁ないしは7桁の受験番号をお持ちの方は、下5桁を受験番号として入力してください。
  • 受験番号は全て半角で入力してください。
  • 塾内進学の方の受験番号は、入学手続要項を参照してください。
  • あなたのシリアル・キーは、以下にて確認できます。

【AO入試(理工学部、総合政策学部、環境情報学部、看護医療学部)、2年編入(看護医療学部)による入学者】
    合格発表後に、大学から送付された『keio.jp アカウント登録用シリアルキーについて』の紙面

【それ以外の入試・入学制度による入学者】
    入学手続サイト(インターネット)の入学手続メニュー画面(最下部あたり)

• 5回入力に失敗すると、シリアル・キーが無効となります。
  • Enter your Faculty (for which you took an entrance examination), Examination Number, and Serial key.
  • Even if you passed entrance examinations for more than one faculty, please select only one faculty in a drop-down box.
  • If you have 6 or 7-digit Examination Numbers, please enter the last 5 digits as the Examination Number.
  • Enter your Examination Number by using only 1-byte characters.
  • If your attempts to log in fail 5 times, your Serial Key becomes invalid.